Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Țevi PEHD - Buzău & Râmnicu Sărat

Teava PEHD pentru apa potabila este realizata din material care poate fi topit si reformat, este o teava din polietilena de inalta densitate, material robust, flexibil si durabil. Rezistenta tevilor si fitingurilor din PEHD pentru apa este una sporita la fisuri si substante chimice.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Lucrarile de instalatii sanitare pot fi o adevarata provocare, de aceea ai nevoie de cele mai calitative materiale, iar Noua Tei este aliatul tau in acest proces. La noi vei gasi o gama larga de tevi PEHD pentru apa, teava corugata, tevi pexal si PPR pentru centrala termica, tevi PVC pentru sisteme de canalizare, racorduri flexibile apa si gaz, si fitinguri pentru a pune in opera orice proiect ai avea.

Utilitatea tevilor si fitingurilor PEHD s-a dovedit a fi una importanta in instalatiile sanitare pentru transportarea si alimenentarea cu apa potabila.

Instalatia sanitara a unei case este extrem de importanta, trebuie conceputa inca din etapa proiectarii casei si va avea in vedere alimentarea cu apa potabila, instalatia de apa calda, centrala termica si sistemul de canalizare.

Atat tevile PEHD cat si fitingurile sunt confectionate din polietilena de inalta densitate, un material plastic obtinut prin polimerizarea etilenei, un derivat al petrolului.

Daca nu esti sigur ca utilizarea tevilor si fitingurilor PEHD este potrivita proiectului tau, atunci iti prezentam cateva avantaje ale acestora:

Rezistenta la coroziune – Coroziunea apare atat in interiorul cat si in exteriorul conductelor de apa potabila, insa o teava PEHD este realizata din material cu rezistenta sporita la acest factor. Spre deosebire de alte tipuri de tevi, teava PEHD pentru apa nu putrezeste si nu corodeaza.

Durata mare de viata – Teava PEHD este un produs sigur si durabil. Se estimeaza ca durata de viata a tevilor si fitingurilor PEHD este intre 50 si 100 de ani.

Fuziune – Sistemele din tevi PEHD pentru apa pot fi imbinate cu suduri de fuziune termica, proces ce implica incalzirea termica a doua bucati de teava PEHD apoi unirea lor pentru a forma un sistem permanent, monolit, fara scurgeri.

Instalare fara rost – Spre deosebire de conductele traditionale, tevile PEHD pot fi instalate printr-o tehnologie ecologica fara tren, o instalare fara santuri, perfecta pentru lucrarile publice care traverseaza rauri, lacuri, drumuri, cai de acces.

Rezistenta chimica foarte buna – Este cunoscuta rezistenta tevilor si fitingurilor PEHD impotriva sustantelor chimice, fie ele agenti organici sau anorganici, datorita materialului din care sunt confectionate, polietilena de inalta densitate.

Greutate redusa si flexibilitate ridicata – Tevile PEHD au o greutate redusa si sunt extreme de flexibile, ceea ce le face foarte usor de transportat, manipulate si pus in opera.

Inodore, insipide si netoxice – Pentru transportarea si alimentarea cu apa potabila aceste caracteristici sunt esentiale, de aceea teava PEHD este foarte utilizata in ultimii ani.

Daca te-am convins cu privire la teava PEHD, atunci te asteptam in magazinele si depozitele noastre, unde vei gasi atat teava PEHD cat si fitinguri de montaj. De asemenea la noi gasesti tot ce ai nevoie pentru instalatiile sanitare ale casei tale: tevi PVC si fitinguri pentru canalizare, tevi PPR sau pexal si accesorii pentru centrala termica, conectica apa si gaz.

Daca nu esti sigur care este solutia cea mai buna pentru proiectul tau, colegii nostri sunt gata sa iti dea o mana de ajutor.

Intrebări Frecvente Țevi PEHD

Noua Tei iti pune la dispozitie tevi PEHD PN10 cu diametrul intre 20 si 32 mm, si tevi PEHD PN6 cu diametrul intre 40 si 63 mm.
Nu exista diferente intre cele doua denumiri, ambele fac referire la teava din polietilena de inalta densitate. Unii producatori aleg sa foloseasca termenul de teava PEHD in timp ce altii aleg varianta de teava HDPE.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!