Construieste-ti casa cu materiale de constructie de la Noua Tei si ai 10% reducere la Tamplaria PVC cu Geam Termoizolant

A venit momentul sa iti construiesti casa mult dorita? Noua Tei iti vine in ajutor cu materiale de constructie esentiale si o gama larga de servicii.

Daca esti in cautarea unui partener de nadejde in ceea ce priveste constructia casei tale, ai ajuns in locul cel mai potrivit. Construieste-ti casa cu materiale de la Noua Tei si iti garantam o reducere de 10%  pentru tamplaria PVC a noii tale case!

De ce sa alegi Noua Tei pentru proiectul tau de Tamplarie PVC?

Pentru clientii care aleg sa isi construiasca casa achizitionand materialele de constructie de la noi, am pregatit un voucher de 10% reducere la tamplaria PVC cu geam termoizolant.

1. Ne ocupam noi de tot. De la consiliere și fabricare, pana la livrarea si montajul produselor la tine acasa.

2. Ai siguranta unei măsurători perfecte. Venim să masuram ferestrele la tine acasa, ca sa ne asiguram de reusita proiectului tau.

3. Multiple optiuni de personalizare. Tu alegi dimensiunile, forma, tipul de vitraj si de deschidere, culoarea profilului si a manerelor.

4. Alegi un produs fabricat 100% de noi. Producem intern, in fabricile noastre, atat ferestrele si usile din PVC, cat si geamul termoizolant.

5. Garantie pentru proiectul tau. Iti oferim garantie post-vanzare pentru produsele achizitionate.

Construim cu grija si profesionalism fiecare usa si fiecare fereastra, pentru a ne asigura ca la clientii nostri ajung doar produse de cea mai buna calitate.

Te vom consilia in alegerea materialelor de constructie potrivite pentru proiectul tau si iti vor rasplati fidelitatea cu o reducere  de 10% la tamplaria casei tale pentru ca ai ales sa iti construiesti casa visurilor cu Noua Tei!

Construieste o casa noua cu materiale de la noua tei. Ce oferim?

Nu conteaza cat de complicat este proiectul tau, daca reamenajezi un apartament sau construiesti de la zero o casa, gasesti materialele necesare sa-l duci la bun sfarsit intr-un singur loc.

Avem tot ce-ti trebuie: de la beton si caramida, pana la sisteme de acoperis, gips-carton, decoratiuni interioare si exterioare, articole electrice si finisaje, dar si vopsea, parchet, usi si ferestre, pal melaminat, feronerie si produse pentru gradina, precum si o gama larga de servicii.

Statie de betoane

Oferim solutii complete pentru proiectul tau, incepand de la prepararea, transportul, turnarea si punerea in opera a betonului, precum si furnizarea de nisip, pietris, balast (agregate).

Producem beton de calitate superioara precum si servicii de pompare beton, pentru constructiile civile, dar si pentru cele industriale. Pomparea se face prin intermediul echipamentelor de ultima generatie si cu mare atentie la detalii, pentru ca de cele mai multe ori acestea fac diferenta.

Materiale de constructii si finisaje interioare

Depozitele noastre iti ofera o gama diversa de fier pentru constructii: otel beton, tevi metalice, plase sudate, cornieri si etrieri, platbanda si alte profile pentru case cu structura sigura si rezistenta.

Poti alege dintr-un sortiment variat de BCA, furnizat de cei mai apreciati producatori de pe piata: BCA Ytong, BCA Prefab, BCA Soceram, BCA Elpreco, BCA Performo Holcim. Daca preferi caramida, Noua Tei iti pune la dispozitie produse care respecta standardele de calitate impuse: Caramida Porotherm (Porotherm Robust, Porotherm Profi, Porotherm Light Plus), caramida Klinker pentru fatade, caramida Kebe pentru cos de fum, caramida aparenta, caramida plina si tip samota.

Cand vine vorba despre adezivi de constructie, depozitele noastre sunt permanent aprovizionate: de la adeziv poliuretanic, pana la mortare de reparatii si adezivi de zidarie pentru caramida sau BCA, adezivi gresie si faianta, sau chiar adezivi pentru piatra naturala si marmura.

Lucram cu cei mai buni producatori de ciment din tara, Holcim si Romcim, produse concepute pentru a raspunde nevoilor tot mai specifice si exigente ce apar in procesul de contruire sau renovare a unei locuinte. Suntem cel mai mare distribuitor de ciment din judetul Buzau.

Daca doresti o locuinta eficienta din punct de vedere energetic, poti alege din gama noastra de materiale pentru izolatie termica: polistiren expandat EPS, polistiren extrudat XPS, vata bazaltica sau vata minerala de sticla.

Pentru finisajele de interior, gips-cartonul este o alternativa moderna, la noi fiind disponibile placi cu diferite caracteristici de intrebuintare.

Te ajutam si cu acoperisul casei tale, astfel sa faci alegerea potrivita, indiferent ca iti doresti: tigla metalica, tigla ceramica, tabla cutata, tabla clasica sau sindrila bituminoasa.

Nu neglija aspectul curtii tale si alege pavajele preferate dintr-o gama extinsa de culori si forme. Sortimentul nostru de pavaj vine de la cei mai renumiti producatori: Semmelrock, Elis Pavaje si Petra Pavaje, care intregesc oferta de produse Noua Tei, si sunt recomandarea noastra pentru a-ti crea o curte asa cum ai visat!

Noua Tei iti ofera un real sprijin, indiferent cat de complicat este proiectul tau, te ajutam cu materiale de constructie de calitate si cele mai bune servicii pentru a-ti duce proiectul la bun sfarsit, toate intr-un singur loc!

Pentru amenajarile interioare, la Noua Tei ai multiple solutii pentru orice stil ai alege. Ai posibilitatea de mixare vopsea asa ca, peste 1000 de nuante te asteapta in magazinele noastre.

Alegerea parchetului sau alegerea gresiei si faiantei poate fi o provocare, insa cu ajutorul consilierilor nostri, vei lua cea mai buna decizie pentru casa ta.

Mobila la comanda

Personalizeaza-ti mobila dupa cum vrei optand pentru materialele dorite, blaturi de bucatarie sau diferite accesorii pentru mobilier. Aila dispozitie o gamavariata de culori si modele de unde poti alege cu usurinta. Fii cat mai creativ pentru a realiza design-ul visat

Serviciul nostru de debitare PAL si aplicare cant ABS este unul profesionist, realizat cu maxima dedicare, in asa fel incat investitia facuta sa aduca clientilor satisfactie deplina. Asadar, se optimizeaza la maxim fiecare material, pentru ca pierderile sa fie cat mai mici.

Transport specializat si descarcare cu macara

Pe langa oferte speciale la materiale de constructie, ai asigurat transport specializat si descarcare cu macara, direct pe santier. Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Serviciul de retul paleti

Iti punem la dispozitie Serviciul de Retur Paleti. In momentul in care ne returnezi paletii achizitionati, primesti inapoi contravaloarea acestora.

Pentru ca suntem pe piata de profil de aproape 30 de ani, Noua Tei iti garanteaza reusita proiectului tau. Acesti ani de activitate iti certifica faptul ca este vorba despre o echipa experimentata si dedicata.

Ai toate materialele de constructie esentiale intr-un sigur loc beneficiind de servicii de calitate,  consiliere, transport, descarcare cu macara, serviciu de retur paleti, acum si cu o REDUCERE de 10% la tamplaria PVC cu geam termoizolant pentru cei ce au incredere in noi si isi construiesc caminul cu materiale de constructie de la Noua Tei.

Te asteptam in magazinele si depozitele noastre cu oferte personalizate la materialele de constructie in functie de proiectul tau. Iti stam la dispozitie la numarul de telefon 0757 045 125.

Ne gasesti in cele 7 magazine si depozite Noua Tei din Ramnicu Sarat.

www.nouatei.ro