Sfaturi practice pentru ȋntreţinerea corectă a rulourilor de exterior

Noua Tei rulouri

Rulourile exterioare sunt o soluţie elegantã şi eficientã pentru controlul luminii şi al temperaturii din interiorul casei tale, fie cã locuieşti la bloc sau la casã. Aceste rulouri realizate din PVC sau aluminiu pot ȋnlocui cu succes clasicele obloane din lemn, foarte dificil de ȋntreţinut. De asemenea reprezintã cea mai bunã soluţie ȋn protejarea ferestrelor de factori meteorologici, asigurã un confort termic ridicat ȋn lunile de iarnã şi sporesc securitatea locuinţei, astfel permit mai multã intimitate ȋn confortul casei tale.

Claxoanele, traficul aglomerat, zgomotul maşinii de tuns iarba, lãtratul câinelui vecinului sau alte zgomote deranjante vor fi reduse cu pana la 50%.

Nici aspectul estetic nu este de neglijat ȋntrucât rulourile vor oferi un aspect modern şi elegant, fiind versatile, uşor de integrat ȋn designul exterior al casei tale, putând fi acţionate manual sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Rulourile exterioare sunt primele componente care ȋncaseazã posibilele şocuri mecanice, dar adunã praful sau murdãria de la exterior, de aceea nu este suficient sã cureţi regulat ferestrele pentru cã o parte din murdãrie se poate transfera pe rulouri.

Locuinţa  ta meritã sã arate impecabil, de aceea aceste accesorii pentru ferestre trebuie curãţate des şi ȋntreţinute corespunzãtor.

Reguli eficiente de curãţare:

Rulourile exterioare pentru ferestre se pot curãţa ataşate de ferestre sau demontate, dar dacã ai dubii cã dupã spãlare nu vei reuşi sã le montezi corect atunci pregãteşte-ţi un recipient tip pulverizator cu apã caldã şi un detergent uzual cu un PH blând.

Noua Tei rulouri

Curãţã periodic pervazul exterior al ferestrei şi ai grijã ca intemperiile puternice sã nu lase ȋn urma lor crengi sau alte obiecte aduse de vânt care pot pãtrunde ȋntre lamele sau ȋn zona motorului. Cele mai multe probleme privind ȋnchiderea corespunzatoare a rulourilor au la bazã depunerile mari de murdãrie şi praf, cauzate de lipsa unei igienizãri periodice.

Se recomandã lubrifierea sistemului mecanic din 6 ȋn 6  luni. Pentru aceastã operaţiune, ruloul trebuie menţinut ȋn poziţia ȋntredeschis.

Praful se şterge cu o lavetã moale, se pulverizeazã soluţia creatã din apã cãlduţã şi detergent pentru o murdãrie mai persistentã.

Se poate aplica polish ȋn cazul ȋn care au apãrut mici fisuri. Utilizarea polish-ului oferã mai multã strãlucire suprafeţelor şi nu afecteazã stratul de vopsea.

De evitat sunt produsele pe bazã de acid citric şi oţet, produse vâscoase, lipicioase care atrag praful, periile si bureţii abrazivi, soluţiile cu conţinut de diluant sau alcool. De asemenea utilizarea jetului de apã cu presiune poate afecta stratul de vopsea şi buna funcţionare a rulourilor deoarece se poate scurtcircuita motorul.

Contactul dintre un corp dur uitat pe pervaz şi ruloul exterior poate afecta modul ȋn care acesta funcţioneazã, lamelele se pot ȋndoi sau chiar rupe, rulmenţii pot sãri de pe ax, de aceea nu trebuie sã uitãm anumite obiecte pe pervaz.

Dacã vei pãstra aceste rulouri curate, vei constata cã ele ȋţi vor face casa mai primitoare. Îngrijindu-le cu atenţie, vei vedea ca ele vor avea o duratã de viaţã mult mai lungã şi vei ajunge sã te bucuri de toate avantajele pe care acestea le oferã pentru o perioadã mult mai lungã de timp.

Sperãm cã sfaturile noastre ţi-au fost de ajutor!

Știm cum e, câteodată nu ai timp să ajungi în magazin.Îți putem trimite prin e-mail cele mai noi produse,
oferte și idei de amenajare.

CONTACT

*Livram rapid in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, Buzau, Vrancea, Braila si Galati, dar si in tara.

Copyright © 2021 shop.nouatei.ro. Toate drepturile rezervate.