Categorii de produse

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Indiferent ca ti-ai proiectat o instalatie sanitara noua si trebuie sa treci la etapa montajului, ori ai de inlocuit o teava sau un racord din instalatia deja existenta, la Noua Tei gasesti produsele de care ai nevoie pentru canalizare interioara si canalizare exterioara.
Tevile din PVC sunt foarte populare pe piata materialelor de constructii. Adesea, pe baza acestora se realizeaza o retea de canalizare interioara sau exterioara, se construieste un sistem de drenare sau se conecteaza apa rece si calda. Tevile din PVC pentru canalizare sunt o necesitate proiectului tau, de accea acestea dispun de o gama diversificata de tevi si tuburi pvc, de diferite dimensiuni.

Livram rapid in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea si Braila, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Cu ajutorul tevilor de canalizare o sa obtii rezultate extraordinare, de care te vei bucura imediat dupa montare. In acest fel, vei spori confortul si functionalitatea locuintei. Fie ca stai la bloc sau la curte, aceste elemente vor fi de ajutor in orice situatie.
Daca tevile pvc pentu canalizare sunt asamblate intr-un mod eficient, te vei bucura constant de apa calda sau rece in orice moment al zilei. Confectionate din materiale durabile si dense, precum PVC, gama de tevi si fitinguri sunt disponibile intr-o multitudine de dimensiuni, avand unghiuri si diametre diverse, pentru a se potrivi nevoilor fiecarui client.
In depozitele noastre vei gasi diverse modele si dimensiuni de tuburi pvc pentru canalizare si drenaj, instalatii termice, instalatii hidro. Iti punem la dispozitie un sortiment variat de tevi PVC cu diametre cuprinse intre 50 mm si 315 mm, cu rigiditatea inelara SN2 si intre 1000 mm si 6000 mm lungime.
Tevile PVC sunt confectionate pentru a rezista actiunii sarurilor, acizilor si bazelor diluate, a uleiurilor minerale si vegetale, a alcoolilor si hidrocarburilor alifatice.
Tevile din PVC pentru canalizare exterioara, in functie de rigiditatea lor, sunt folosite la realizarea retelelor de canalizare ingropate, inclusiv pe sub cai cu trafic stradal si in val de pamant. Apasarea pamantului si traficul stradal provoaca ovalizarea tevilor intr-o masura mai mica sau mai mare, in functie de modul de ingropare. De aceea se impune respectarea conditiilor de ingropare recomandate de producator, evitandu-se astfel diminuarea duratei de viata a retelelor de canalizare din PVC.
Fiind o necesitate in constructii, tevile si tuburile din pvc, asigura o legatura sigura si bine inchegata a caminelor de apa cu vasele de expansiune, bateriile de baie si bucatarie, curte si gradina, pompe de apa.
Fiind accesibile la pret, tevile din PVC sunt cea mai buna varianta la inceputul fiecarui proiect, dar si pe parcurs prin inlocuirea celor vechi cu varianta PVC. Este bine de stiut, pozitionarea acestora inca de la schitarea constructiei pentru a fi mult mai usoara alegerea dimensiunior necesare.

Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!