Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Panouri sandwich - Buzău & Râmnicu Sărat

Construiesti o hala sau un depozit si nu ai foarte mult timp la dispozitie? Foloseste-te de avantajele panourilor termoizolante de tip sandwich. Panourile sandwich se gasesc sub forma de placi stratificate dure cu miez din spuma poliuretanica, vata de sticla sau polistiren extrudat. 

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Panourile sandwich se folosesc la realizarea peretilor exteriori si interiori, la realizarea acoperisurilor si plafoanelor, avand conductibilitate termica scazuta vor conserva caldura si vor duce la o scadere a consumului de energie. Aceste panouri termice termoizolante sunt o alternativa pentru celelalte materiale constructii, avand avantajul reducerii considerabile a timpului de construire.

Toate panourile sandwich au la baza tehnologii moderne si inovatoare menite sa aduca un plus pe piata de materiale constructii.

Panourile sunt bune izolante termice si fonice si cu o rezistenta ridicata la intemperii, panourile sandwich inglobeaza calitatile tuturor materialelor din care sunt construite. Acestea au castigat popularitate datorita aspectelor economice si a timpului scurt de asamblare a cladirii. Daca vorbim despre costuri atunci este clar ca atat montajul cat si transportul altor materiale de constructie este mai ridicat decat in cazul panourilor sandwich. Spre deosebire de alte materiale care necesita zidire si uscare (caramida, BCA), panourile sandwich au un avantaj major. In cazul acoperisurilor, panourile sandwich nu necesita montarea capriorilor sau a sipcilor, iar hidroizolatia este de prisos. De aceea, timpul de realizare in cazul unei lucrari cu panouri este mult mai redus. In general constructia instalatiei folosind tehnologie traditionala, adica cu ridicarea de ziduri de caramida, poate dura cel puțin 6-7 luni, iar folosind panouri sandwich va fi gata in doar 1 luna.

Dupa scopul de functionare a panourilor sandwich se disting doua tipuri:

  • Panouri sandwich de perete:

Acestea sunt potrivite pentru constructiile ce necesita un montaj rapid si buna izolare termica, dar si un aspect estetic, cum ar fi: cladiri industriale, hale, depozite, birouri, super-marketuri, sali de sport, garaje, etc.. La realizarea acestor lucrari, panourile pot fi asamblate orizontal si vertical, precum si pentru structuri inclinate.

 

  • Panouri sandwich de acoperis:

Sunt dezvoltate atat pentru constructii industriale cat si pentru cele civile. Acestea asigura un factor de protectie termic foarte bun nepermitand apei sa se infiltreze, fiind adesea folosite pentru acoperirea diverselor hale din sectorul agricol sau zootehnic, ateliere de reparatii, hale de productii, centrale termice sau camere frigorifice.

La Noua Tei vei descoperi panouri sandwich de cea mai buna calitate, pentru perete sau acoperis, cu profilare ondulata, spuma poliuretanica la interior, imbinare cu fixari vizibile, tabla interna zincata. Daca acest material modern si inovativ te-a convins, te asteptam in depozitele noastre!

Intrebări Frecvente Panouri sandwich

Montajul corect si etans al panourilor sandwich contribuie atat la impiedicare umezelii sa patrunda in structura, cat si la eliminarea puntilor termice.
Panourile sandwich se vand la bucata, in sortimentul nostru avand doua dimensiuni disponibile, insa, la cerere se pot adduce si alte dimensiuni.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!